skip to Main Content
Menu

Regelmatig geven wij een Talent-dag. Op deze dag ervaar je hoe het is om contact te maken met je oorspronkelijke Talent en daarmee met wie je werkelijk bent.

Met je Talent word je geboren. Het is wat jou van nature gemakkelijk afgaat en je zo vanzelfsprekend doet dat je vaak niet in de gaten hebt dat het een Talent is! Het laten stromen van je Talent geeft meer vrijheid, voldoening en plezier.

NA DEZE DAG:

  • Heb je je Talent benoemd in één woord.
  • Kan je het als leidraad meenemen in je werk en leven.
  • Heb je zicht op wat jouw potentieel in de weg staat.

Talent onderzoek is onderdeel van Bewust creëren en zodoende een goede introductie voor dit persoonlijke ontwikkeltraject. 

Back To Top

Anderen over de Talent-dag

 

Astrid: “Doordat ik mijn talent kon benoemen in één woord zijn mijn losse kwaliteiten meer een geheel geworden. Het voelt completer, geeft richting en vertrouwen.”

Liliane: “Ik weet nu wat mijn ‘echte’ talent is. Talent is gemakkelijk te verwarren met competenties. Daar kan je er aanzienlijk meer van hebben!”

Susanne: “Het was een fijne mix van meditatie, yoga en gesprekken. Ik was niet verrast door mijn Talent. Dat was enigszins teleurstellend maar ik heb dus gelukkig niet mijn hele leven het verkeerde paadje bewandeld ;-). Mijn Talent is altijd bij mij aanwezig en ik heb het sterker voor ogen dan ooit.”

Fieke: “Ik vond het bijzonder om mee te maken hoe je via een meditatie bij je eigen talent uitkomt. Het was voor mij een verrassende uitkomst, maar ik moet er nog wel aan wennen.”

Moniek: “Dit talent is voor mij heel herkenbaar en bevestigt mijn gevoel dat ik op de goede weg ben. Ik wil er graag meer ruimte voor maken.”