skip to Main Content

Wij, Petulia en Michael, kregen in 2014 een relatie met elkaar die was gebaseerd op een verbinding die verder ging dan de uiterlijke vorm. Als we van de uiterlijke vorm waren uitgegaan dan waren we waarschijnlijk nu niet samen geweest. We waren elkaars type niet.

Wat we sterk gemeen hadden was onze gedrevenheid naar zelfonderzoek. Daar hadden we alle twee verschillende opleidingen en ieder een eigen weg in afgelegd. Binnen onze relatie zijn we onszelf aan elkaar gaan slijpen. We kwamen meer in onze kracht te staan. Het duurde niet lang voordat de wens ontstond om samen iets neer te zetten en onze krachten te bundelen.

HET ONTSTAAN VAN HET PERSOONLIJK ONTWIKKELTRAJECT ‘BEWUST CREËREN’.

PETULIA VAN TIGGELEN

Petulia maakt gebruik van haar achtergrond als film en theater regisseur en heeft een driejarige coachingsopleiding tot veranderkundige aan de “Pulsar Academie” afgerond.

Petulia: ‘Ik ben nu negen jaar bewust bezig met het verhelderen van mijn Talent. Elke keer vind ik hier weer een nieuwe dimensie in. Het leren kennen van mijn Talent als ‘woord’ gaf mij een sterke impuls: Dit is wat ik ben. Laat maar zien!’

MICHAEL HULST

Michael maakt gebruik van zijn achtergrond als yogadocent, massagetherapeut en mental coach waarbij hij onder andere door Eckhart Tolle, Krishnamurti, Rupert Spira en ‘The Work’ van Byron Katie is geïnspireerd.

Michael: ‘Bewust creëren gaat over ruimte toelaten voor mijzelf, overgave aan mijzelf. Alle gedachten en emoties die deze ruimte inperken zijn het waard om belicht te worden. Vanuit deze ruimte ontstaat stilte en vanuit deze stilte kunnen verrassende inzichten en acties ontstaan.’

Petulia verteld over haar onderzoek, waardoor ze na 40 jaar van haar astma afkomt.

I-Opener aflevering 1

Els had tien jaar last van slaapproblemen. Omdat Els heftige dingen in haar leven had meegemaakt leek het haar in eerste instantie wel logisch. Maar ook na psychologische hulp, slaappillen, hypnotherapie, medische onderzoeken en antidepressiva, verdwenen de klachten niet. Met Michael gaat ze het onderzoek aan.

I-Opener aflevering 2

Nancy heeft al jaren last van chronische rugpijn laag in haar onderrug. Na veel geprobeerd te hebben gaat ze de uitdaging aan om onder begeleiding van Michael haar emoties te onderzoeken achter haar rugklachten.

Back To Top