skip to Main Content
06 33788976 info@bewustcreeren.info

We merken bij onszelf regelmatig dat we oude overtuigingen in een nieuw jasje tegenkomen. Om ons prettig te blijven voelen kijken we daar telkens opnieuw naar. Omdat dit een continu proces is, willen we graag met jullie de verdieping aangaan tijdens Inspiratie-dagen.

Deze dagen, die we met enige regelmaat organiseren zijn bedoeld voor mensen die bij ons een Traject hebben doorlopen en hun inzichten verder willen verdiepen.

EERSTVOLGENDE INSPIRATIE-DAG:

Ik wil niet geactiveerd worden door overtuigingen die mij bij mijzelf vandaan houden. Mag ik volledig mijzelf zijn op elk moment van de dag, waar dan ook? Dat betekend vrijheid voor mij. Michael

Voor de Inspiratie-dagen werken we met thema’s die op dat moment spelen en voor ons gevoel ‘in de lucht hangen’. De ingang voor onderzoek zal, zoals jullie van ons gewend zijn, fysiek zijn. 

Het constante onderzoek in combinatie met yoga en andere lichaamsgerichte oefeningen, zorgt voor mij in de eerste plaats voor meer stilte in mijn hoofd en daarmee voor meer rust. Petulia

Persoonlijke inbreng voor een thema is voor ons zeer inspirerend en dus van harte welkom!

Back To Top

 

Michael: 'Wat ik regelmatig meemaak binnen individuele sessies is dat iemand opengaat, bij zijn/haar gevoel kan komen, kan waarnemen wat zich daar afspeelt en vervolgens weer terugschiet zo gauw de sessie voorbij is. De wereld is namelijk veel te gevaarlijk voor zoveel openheid! Tenminste dat lijkt de (onbewuste) gedachte.

Mensen bouwen dan zo snel mogelijk weer een nieuwe muur op. Soms zelfs één die steviger is dan de voorgaande, zodat die ‘onveilige’ mate van openheid je niet meer onverwachts kan overkomen!

De onderliggende overtuiging is dan: ‘de wereld om mij heen is te onveilig om mij open in op te stellen’. Of: ‘als ik mij open word ik gekwetst, ervaar ik pijn.’ In meer of mindere mate is deze overtuiging overigens bij iedereen aanwezig.

Om deze muur voor je-zelf stapje voor stapje te beslechten is het belangrijk om te gaan zien dat de wereld om je heen veilig genoeg is om je open in op te stellen. De wereld op zich is niet veilig of onveilig, de wereld is gewoon.'

Wat maakt de wereld onveilig voor jou? Dat is een vraag waar we aanstaande zaterdag,14 december, op de Inspiratie-dag mee aan de slag gaan.

Locatie: Yoga in de Tuin
Tijd: 13.00 tot 18.00
mail: info@bewustcreeren.info
tel: 06 23464522