skip to Main Content
06 33788976 info@bewustcreeren.info

EERSTVOLGENDE INSPIRATIE-DAG:

WAAROM DE INSPIRATIE-DAG?

We merken bij onszelf regelmatig dat we oude overtuigingen in een nieuw jasje tegenkomen. Om ons prettig te blijven voelen kijken we daar telkens opnieuw naar. Omdat dit een continu proces is, willen we graag met jullie de verdieping aangaan tijdens Inspiratie-dagen.

Deze dagen, die we met enige regelmaat organiseren zijn bedoeld voor mensen die bij ons een Traject hebben doorlopen en hun inzichten verder willen verdiepen.

Ik wil niet geactiveerd worden door overtuigingen die mij bij mijzelf vandaan houden. Mag ik volledig mijzelf zijn op elk moment van de dag, waar dan ook? Dat betekend vrijheid voor mij. Michael

Voor de Inspiratie-dagen werken we met thema’s die op dat moment spelen en voor ons gevoel ‘in de lucht hangen’. De ingang voor onderzoek zal, zoals jullie van ons gewend zijn, fysiek zijn. 

Het constante onderzoek in combinatie met yoga en andere lichaamsgerichte oefeningen, zorgt voor mij in de eerste plaats voor meer stilte in mijn hoofd en daarmee voor meer rust. Petulia

Persoonlijke inbreng voor een thema is voor ons zeer inspirerend en dus van harte welkom!

Back To Top

 

Ik hoor het regelmatig in sessies; Ik wil meer mezelf zijn!

De meest mensen verwachten dan van mij dat ik hun begrijp en dat het een nobel streven is om meer jezelf te willen zijn. En dat we dan maar ons best gaan doen om dat voor elkaar te krijgen.
De eerste vraag die bij mij echter vaak omhoog komt is:

Wat bedoel je eigenlijk met jezelf?

De meeste mensen vallen dan stil……...

Als je niet weet wat jezelf is, hoe weet je dan waarnaar je moet zoeken? Om nog maar te zwijgen over waar je het zou moeten zoeken, of wat je let om jezelf te zijn?

Bij de aankomende Inspiratie-dag, zaterdag 8 februari, gaan we jou begeleiden om een antwoord te vinden op de vraag;

Wat is jezelf zijn?

Voor aanmelding stuur een mail naar info@bewustcreeren.info

Locatie: Yoga in de Tuin
Tijd: 13.00 tot 18.00
Kosten:€75,-
mail: info@bewustcreeren.info
tel: 06 23464522